Home Bob Alders

Inloggning;

Här kan du registrera dig om du vill ha ett E-mail när vi uppdaterar sajten med nya bilder.
Warning: Parameter 3 to plgContentDYBanners::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home/modellfo/public_html/libraries/joomla/event/event.php on line 67

Född 1953, boende i Järfälla en förortskommun i Nordvästra delen av Stor-Stockholm. Har på senare år tagit upp fotografering som hobby, under det senaste året har såväl intresset som nedlagd tid ökat.

Tidigare har jag fokuserat mitt fotograferande till olika resor samt till Stockholms skärgård, sedan jag lärde känna Cia Lindroth (www.cialindroth.se) som har en egen semi-professionell studio, har fokuset flyttats studiofotografering. Idag tar studio fotograferingen större delen av min "fotograferings-tid", vi har ett flertal studioteman som vi kommer att plåta framöver samt att under det kommande året planerar vi att fotografera i olika externa miljöer men med en ljussättning som motsvarar studiofotografering.

En annan hobby är min Harley Davidson Softtail Heritage Classic - FLSTC; Under den här regniga sommaren hann jag trots allt med 2 touring resor, en till Baltikum där jag och en av mina bästa vänner besökte alla tre länderna; Estland, Lettland & Litauen. Dessutom var jag själv iväg på en tur till Köpenhamn där jag hälsade på en annan kompis.

 
English Danish Dutch Finnish French German Italian Norwegian Spanish Swedish

Fashion

STELLA KEI - Mode på nätet

Senaste Nytt

Chatta via Modellfoton.com

Nu kan ni chatta vi den här hemsidan, chatten är öppen för alla - det enda ni behöver göra är att registrera er så att systemet känner igen er som en användare. Sen kan ni logga in och chatta med alla som är anslutana till den här hemsidan. Har ni några frågor är det bara att ni hör av er.

 
Vi söker nya modeller till studion kvinnliga såväl som manliga, är ni själva intresserade eller känner någon som är intresserad så hör av er via Kontakt-sidan.
 

Bästa Webhotellet

Manufrog Webhotel

OneOnOneChat

STELLA KEI - Mode på nätet